Nieuws en acties

Krantenbericht Dag van het Noorden 16 april

Krantenbericht Dag van het Noorden 16 april

Al wekenlang staan lesauto’s stil vanwege corona. Rijschoolhouder Marcel Nieuwland heeft een scherm in een auto van rijschool 1-2 Drive laten plaatsen in de hoop dat hij daarmee wel veilig met een klant de weg op kan.  Nieuwland hoopt zo zijn onderneming met vestigingen in Groningen en Winschoten van de ondergang te redden. Hij heeft zestien personeelsleden in dienst. ,,Ik reken op de bijdrage van de overheid in de personeelskosten. Maar er staan wel vijf leasewagens en vijf eigen auto’s stil. En de kosten voor panden, terreinen en wegenbelasting lopen ook gewoon door.’’
 
CORONA UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 2020

CORONA UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 2020

Beste kandidaten, In lijn met het kabinetsbesluit annuleert het CBR tot en met tenminste 28 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit betekent voor ons dat ook alle autorijlessen niet door gaan. Zodra wij meer weten over het inplannen van examens zullen wij zelf de kandidaten op de hoogte brengen. Dit geldt voor auto, E achter B, motor, brommer en theorie-examens. We hopen dat iedereen gezond blijft en wensen iedereen daarom namens ons hele team veel sterkte deze periode en denk goed om elkaar! Met vriendelijke groet,Team 1-2 Drive / 1-2 Ride ❗Let op: onze kantoortijden blijven aangepast!Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 15.00 uurZaterdag van 10.00 - 15.00 uur.We zijn bereikbaar op 050-3600060 of via onze Whatsapp.
 
Corona Update maandag 23 maart 2020

Corona Update maandag 23 maart 2020

Beste kandidaten, Wij hebben besloten om ons aan te sluiten bij het CBR, om de aankomende 2 weken (tot 6 april) niet meer in de auto te lessen. We hopen dat iedereen gezond blijft en wensen iedereen daarom namens ons hele team veel sterkte deze periode en denk goed om elkaar! Met vriendelijke groet, Team 1-2 Drive / 1-2 Ride ❗️Let op: wij hebben gewijzigde kantoortijden! Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 15.00 uur Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. We zijn bereikbaar op 050-3600060 of via onze Whatsapp.
 
CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

Beste kandidaten,Zoals jullie misschien al hebben meegekregen zijn alle CBR examens geannuleerd alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen in het hele land vanaf maandag 16 maart vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens. De maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart. Wat zijn de gevolgen voor de rijlessen bij onze rijschool 1-2 Ride  / 1-2 Drive: Zolang het RIVM geen negatief rijles advies geeft blijven de lessen gewoon doorgaan. Ben je gezond (bij twijfel neem contact op met je rijinstructeur of met ons kantoor) dan kan je dus gewoon blijven lessen, houdt er rekening mee dat je een les of twee over houdt om vlak voor je examen in te plannen zodra er weer examens beschikbaar zijn. Examens en rijlessen die je niet rijdt blijven in je tegoeden staan. We houden jullie op de hoogte via onze sociale media over de stand van zaken.
 
Samenwerking met Otomoto

Samenwerking met Otomoto

Otomoto is een garagebedrijf in Ten Boer voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en motoren. Ook voor de in- en verkoop van motoren, winterstalling van uw motor en voor de verkoop van motorkleding kunt u bij Otomoto terecht.
 
Direct een gratis proefles?