Klanten geven ons: 8.7
050 - 36 000 60 |

Rijbewijs halen Groningen

Wil je graag je rijbewijs halen in Groningen? Dan is rijschool 1-2 Drive de juiste keuze! Bij ons zorgen we ervoor dat je een leuke en gevarieerde rijopleiding krijgt, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Bij autorijschool 1-2 Drive krijg je les van één vaste rijinstructeur en je hebt de keuze voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

1-2 Drive biedt de volgende rijbewijsopleidingen aan:

  • Autorijbewijs
  • Motorrijbewijs
  • Bromfietsrijbewijs
  • Aanhangwagenrijbewijs (E achter B)
  • Rijbewijs halen in Groningen

 

Rijschool 1-2 Drive heeft veel te bieden om je rijbewijs te halen, het is mogelijk om losse lessen te nemen of een pakket. Ook hebben wij een theoriecentrum in Groningen. In onze theoriecentrum kan je in alle rust leren voor je theorie examen. Je hebt een 1-op-1 begeleiding, dus heb je vragen of kom je er niet uit, dan kan je deze direct beantwoord krijgen. 

 

Rijbewijs snel halen?

Als je snel je rijbewijs wilt halen in Groningen, dan kan je kiezen voor een spoedopleiding. Wij zorgen er dan voor dat je snel je examen kunt doen.

 

Proefles bij Rijschool Groningen 1-2 Drive 

Neem een gratis proefles bij rijschool 1-2 Drive om te kijken of rijden iets voor jou is. Een proefles is ideaal om kennis te maken met onze rijinstructeurs en met onze manier van werken.

 

Vraag nu direct een gratis proefles aan

 

Waar kan je ons vinden in Groningen? 

Onze hoofdvestiging van 1-2 Drive is gevestigd in Groningen aan het adres:

Autorijschool 1-2 Drive Groningen

A-Weg 51

9718 CX Groningen

 

Voor de mensen uit Groningen en omgeving is er de mogelijkheid om op te stappen in Groningen. Autorijschool 1-2 Drive heeft geen vaste opstapplek. De opstapplek zal onderling worden besproken met de rijinstructeur. Er zal dus voornamelijk bij huis worden opgestapt.

Neem contact met ons op door te bellen naar 050 - 36 00 060 of te mailen om te bepalen wat voor jou de beste opstapplek is!

Informatie aanvragen

Waarom 1-2 Drive?

>> GEEN WACHTRIJEN, DUS METEEN LESSEN
>> ALTIJD DEZELFDE RIJINSTRUCTEUR
>> ALTIJD LES PER 1,5 UUR

Bij 1-2-Drive slaag je zeker!