Aangepaste openingstijden

Week 51

Donderdag 17 dec. telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 12:30 uur.

Vrijdag 18 dec. & zaterdag 19 dec. GESLOTEN

 

Week 52

Maandag 21 dec. t/m woensdag 23 dec. telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 12:30 uur. 

Donderdag, vrijdag & zaterdag GESLOTEN

 Week 53 & week 01

Donderdag 24 dec. t/m 4 januari zijn wij gesloten
.

Vanaf 4 januari zullen wij terugkomen op de openingstijden.

 

Zodra wij meer weten over het inplannen van rijlessen, dagopleidingen en examens, zullen we hierover contact met onze kandidaten opnemen. Wij zullen jullie op de hoogte houden via onze WhatsApp, onze website, facebook of telefonisch contact met je opnemen. De lijsten zullen we in volgorde van geplande examens afwerken zodra de examens weer ingepland kunnen worden. We willen je vriendelijk verzoeken om niet onnodig contact met ons kantoor op te nemen i.v.m. de enorme drukte. Alvast bedankt voor jullie begrip en we willen ondanks alles iedereen fijne feestdagen wensen.

Het CBR is gesloten tot en met 19 januari 2021. Alle examens kunnen zodra dat weer mogelijk is, worden ingehaald. Voor alle andere vragen over je theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten kan je terecht op de website van het CBR. 
https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Mocht er een noodsituatie zijn dan willen we je vragen om een WhatsApp bericht te sturen naar 06-nummer: 06-26964897 (dit nummer kan niet gebeld worden, ook niet via WhatsApp) of je kan ons een e-mail sturen, dit kan naar groningen@1-2ride.nl 
Wij proberen hier dan z.s.m. op te reageren.

Direct een gratis proefles?