1-2 Drive

Automaat rijbewijs B halen bij Autorijschool 1-2 Drive Winschoten & Groningen

Automaat rijbewijs halen? Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen is gespecialiseerd autorijschool voor automaat. Rijles in een automaat is eenvoudiger dan in een geschakelde auto. Daarom mag je met je automaat rijbewijs B alleen in een automaat rijden en niet in een schakelauto.

Autorijschool voor automaat

Als gespecialiseerde autorijschool voor automaat beschikken wij uiteraard over lesauto’s met automaat. Ook zijn enkele van onze rij-instructeurs gespecialiseerd en ervaren in automaat rijlessen.

Ik wil mijn automaat rijbewijs halen.

Steeds meer auto’s met automaat

Een steeds groter deel van de personenauto’s is een automaat. Zo zijn de meeste hybride auto’s en alle elektrische auto’s automaten. En ook steeds meer brandstofauto’s zijn voorzien van een automaat. Je hebt met een automaat rijbewijs dus keuze uit steeds meer auto’s om in te rijden.

Waarom kies je voor het automaat rijbewijs?

Ga je na het halen van je rijbewijs in een automaat rijden en verwacht je niet dat je ooit achter het stuur van een geschakelde auto stapt? Dan heb je voldoende aan je automaatrijbewijs.

Rijden met een beperking

Het automaatrijbewijs kan ideaal zijn als een lichamelijke beperking het voor jou lastig maakt om in een geschakelde auto te rijden.

Automaat maakt rijden eenvoudiger

Vind je de combinatie van verkeersdeelname en autobediening ingewikkeld? Dan kan rijles in een automaat echt iets voor jou zijn. de bediening van de auto is een stuk eenvoudiger, zodat je tijden de rijlessen al snel volledig kunt concentreren op het verkeer.

Goedkoper rijbewijs B

Het rijden in een automaat is eenvoudiger, je haalt gemiddeld sneller je rijbewijs en bespaart zo op kosten van rijlessen.

Moet je voor het rijden in een automaat een automaat rijbewijs hebben?

Nee, je mag rijden in een automaat met je reguliere rijbewijs B, je ‘gewone’ autorijbewijs. Andersom is het zo dat je met een automaatrijbewijs niet mag rijden in een geschakelde auto.

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?