Automaat rijbewijs B halen bij autorijschool 1-2 Drive Winschoten & Groningen

Automaat rijbewijs halen? Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen is gespecialiseerd autorijschool voor automaat. Rijles in een automaat is eenvoudiger dan in een geschakelde auto. Daarom mag je met je automaat rijbewijs B alleen in een automaat rijden en niet in een schakelauto.

Autorijschool voor automaat

Als gespecialiseerde autorijschool voor automaat beschikken wij uiteraard over lesauto’s met automaat. Ook zijn enkele van onze rij-instructeurs gespecialiseerd en ervaren in automaat rijlessen.

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Automaat rijlespakket 26 uur

  • Gratis uur proefles
  • 25 uren autorijles
  • Praktijk examen
1.695,00
Close up rijlesauto 1-2 Drive
Extra informatie

Steeds meer auto's met automaat

Een steeds groter deel van de personenauto’s is een automaat. Zo zijn de meeste hybride auto’s en alle elektrische auto’s automaten. En ook steeds meer brandstofauto’s zijn voorzien van een automaat. Je hebt met een automaat rijbewijs dus keuze uit steeds meer auto’s om in te rijden.

Waarom kies je voor het automaat rijbewijs?

Ga je na het halen van je rijbewijs in een automaat rijden en verwacht je niet dat je ooit achter het stuur van een geschakelde auto stapt? Dan heb je voldoende aan je automaatrijbewijs.

Rijden met een beperking

Het automaatrijbewijs kan ideaal zijn als een lichamelijke beperking het voor jou lastig maakt om in een geschakelde auto te rijden.

Automaat maakt rijden eenvoudiger

Vind je de combinatie van verkeersdeelname en autobediening ingewikkeld? Dan kan rijles in een automaat echt iets voor jou zijn. de bediening van de auto is een stuk eenvoudiger, zodat je tijden de rijlessen al snel volledig kunt concentreren op het verkeer.

Goedkoper rijbewijs B

Het rijden in een automaat is eenvoudiger, je haalt gemiddeld sneller je rijbewijs en bespaart zo op kosten van rijlessen.

Moet je voor het rijden in een automaat een automaat rijbewijs hebben

Nee, je mag rijden in een automaat met je reguliere rijbewijs B, je ‘gewone’ autorijbewijs. Andersom is het zo dat je met een automaatrijbewijs niet mag rijden in een geschakelde auto.

Ga direct naar
Freedom

Maar hoe zit het met ...

Autorijden

Wil je eerst een keer proefrijden, voordat je een pakket afneemt? Dan kun je natuurlijk een proefles aanvragen. Ga je daarna door met een lespakket, dan krijg je je proefles gratis van ons!

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive