Autorijles 1-2 Drive Winschoten & Groningen

Bij Rijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Ons motto: leer goed autorijden, dan haal je jouw rijbewijs bijna vanzelf. Daarom is elke rijopleiding persoonlijk maatwerk. Wat kun jij goed en waar liggen jouw uitdagingen?

Wij van Autorijschool 1-2 Drive zorgen ervoor dat je een leuke en gevarieerde rijopleiding krijgt, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. We spelen in op jouw wensen, je hebt de keuze uit verschillende ervaren rijinstructeurs. Bij Autorijschool 1-2 Drive krijg je autorijles van één instructeur.

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Praktijk voordeelpakket 21 uur

 • Gratis uur proefles
 • 20 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.345,00

Praktijk voordeelpakket 26 uur

 • Gratis uur proefles
 • 25 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.590,00

Praktijk voordeelpakket 31 uur

 • Gratis uur proefles
 • 30 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.850,00

Praktijk voordeelpakket 36 uur

 • Gratis uur proefles
 • 35 uren autorijles
 • Praktijk examen
2.090,00
Close up rijles auto 1-2 Drive
Informatie autorijles

Leuke rijlessen zijn leerzame rijlessen

Wij vinden het belangrijk dat je rijopleiding aangenaam en gevarieerd is. Onze rijinstructeurs zijn niet alleen bijzonder deskundig en goed in lesgeven, ze zorgen ook voor een aangename, persoonlijke sfeer tijdens de rijlessen. Bij Rijschool 1-2 Drive krijg je rijles van één instructeur. Je eigen, vaste instructeur kent je wensen, krachten en uitdagingen en speelt daarop in.


Persoonlijke rijlessen

Wij hanteren standaard de ideale lesduur van 1,5 uur. Je volgt niet meer rijlessen dan je nodig hebt. Zo kun je goedkoop je rijbewijs halen in Groningen en Winschoten. Je krijgt van je persoonlijke instructeur eerlijk advies over het moment dat je klaar bent om praktijkexamen te doen.


De eerste rijles

Tijdens je eerste rijles maak je kennis met jouw eigen rijinstructeur. De instructeur leert je stap voor stap de lesauto kennen. Ook maakt de instructeur een inschatting van de tijd en het aantal rijlessen dat jij naar verwachting nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Zo kun jij goed beslissen of je een voordeelpakket neemt of dat je losse rijlessen gaat volgen.


Rijlessen op je 16e, autorijden op je 17e

Met 1-2 Drive kun je al beginnen met autorijlessen als je 16,5 jaar bent. Vanaf je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je direct zelf rijden, onder begeleiding van een van je vaste begeleiders. Je mag voor twee begeleiders een pas aanvragen. Vanaf de dag dat je 18 wordt, mag je dan zelfstandig de weg op.

Lees de recensies van onze kandidaten, dan hoor je eens van een ander wat onze kwaliteiten zijn.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

Autorijden

Wil je eerst een keer proefrijden, voordat je een pakket afneemt? Dan kun je natuurlijk een proefles aanvragen. Ga je daarna door met een lespakket, dan krijg je je proefles gratis van ons!

Direct nadat je de rit hebt voltooid, ga je samen met de examinator terug naar het examencentrum. Op dat moment ontvang je direct de uitslag, vergezeld van een verklaring. Als je bent geslaagd, heb je de mogelijkheid om onmiddellijk je rijbewijs aan te vragen bij het gemeentehuis van jouw woonplaats. Hierbij dien je de volgende documenten mee te nemen:

 • Een recente pasfoto die voldoet aan de gestelde eisen.
 • Een geldig legitimatiebewijs.
 • Je bankpas of het benodigde bedrag in contanten (deze informatie kun je raadplegen op de officiële website van je gemeente).

Na ongeveer vijf werkdagen kun je jouw rijbewijs persoonlijk afhalen. Het is belangrijk op te merken dat je nog geen voertuig mag besturen totdat je fysiek in het bezit bent van je rijbewijs. Let wel op: bij enkele gemeenten bestaat de optie om digitaal een aanvraag voor je rijbewijs in te dienen. Voor meer gedetailleerde informatie hieromtrent kun je terecht op de website van het RDW. Belangrijk om te weten is dat het rijbewijs in geval van digitale aanvraag nog steeds persoonlijk moet worden opgehaald.

Theorie

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 1898H1.

Rijbewijs personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Lees meer over rijbewijs personenenauto


Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.
* Op dit moment is het niet mogelijk om een spoedopleiding te volgen i.v.m. de lange wachttijden.

Lees meer over spoedcursus rijbewijs


Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Lees meer over faalangst rijexamen


Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Lees meer over rijles met autisme, ADHD of ADD


Automaat rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij rijschool Groningen 1-2 Drive zowel in Winschoten als Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Lees meer over automaat rijbewijs


Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive