Praktijk rijlessen en examen auto

Autorijles 1-2 Drive Winschoten & Groningen

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Ons motto: leer goed autorijden, dan haal je jouw rijbewijs bijna vanzelf. Daarom is elke rijopleiding persoonlijk maatwerk. Wat kun jij goed en waar liggen jouw uitdagingen? Lees de reviews van onze kandidaten op deze site, dan hoor je eens van een ander wat onze kwaliteiten zijn.

Bekijk onze tarieven

E achter B halen?

Rijschool 1-2 Drive Groningen

Leuke rijlessen zijn leerzame rijlessen

Wij vinden het belangrijk dat je rijopleiding aangenaam en gevarieerd is. Onze rijinstructeurs zijn niet alleen bijzonder deskundig en goed in lesgeven, ze zorgen ook voor een aangename, persoonlijke sfeer tijdens de rijlessen. Bij autorijschool 1-2 Drive krijg je les van één instructeur. Je eigen, vaste instructeur kent je wensen, krachten en uitdagingen en speelt daarop in.

Persoonlijke rijlessen

De ervaring heeft ons geleerd: een uurtje rijlessen is aan de korte kant, maar twee uur is voor velen een lange tijd om geconcentreerd te blijven. Daarom hanteren wij standaard de ideale lesduur van 1,5 uur. Je volgt niet meer lessen dan je nodig hebt. Zo kun je goedkoop je rijbewijs halen in Groningen en Winschoten. Je krijgt van je persoonlijke instructeur eerlijk advies over het moment dat je klaar bent om praktijkexamen te doen.

PRAKTIJK - VEELGESTELDE VRAGEN

UITSLAG VAN JE EXAMEN EN RIJBEWIJS OPHALEN

Gezondheidsverklaring

MACHTIGING VOOR AANVRAGEN PRAKTIJKEXAMEN AUTORIJBEWIJS

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je rijbewijs BE.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?