1-2 Drive

BE rijbewijs halen in Groningen bij rijschool 1-2 Drive

BE rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je E achter B rijbewijs. Zo kun jij gauw met je caravan, boottrailer of zware aanhangen de weg op!

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Wil je met een lichte aanhangwagen rijden (maximum toelaatbaar gewicht tot en met 750 kg)? Dat mag met een B rijbewijs. Wil je met een zwaardere aanhanger rijden, dan mag dat ook met een B rijbewijs als het maximum gewicht van de auto en de aanhanger samen maximaal 3500 kg is. Is de combinatie zwaarder dan 3500 kg, dan moet je in het bezit zijn van het BE rijbewijs. Bij 1-2 Drive haal je jouw aanhangerrijbewijs in één dag.

Praktijk examen BE € 295,-
Herexamen BE € 250,-
Optioneel i.c.m. dagopleiding
- Intake les
€  50,-

 

AANMELDEN BE RIJBEWIJS BEKIJK ONZE RECENSIES

WAAROM AUTORIJSCHOOL 1-2 DRIVE VOOR E ACHTER B?

  • Rijlessen per 1,5 uur
  • Goedkoop je BE rijbewijs halen
  • Je eigen, vaste rijinstructeur
  • Hoog slagingspercentage

Rijles pakketten

Aanmelden
Je zit nog nergens aan vast

Losse les E achter B

  • 1 uur rijles
  • Let op: geen praktijk examen 

€59,-

Korte Dagopleiding BE rijbewijs

  • 3,5 uur rijles
  • Praktijk examen

*Ervaring gewenst 

€ 495,-

Normale dagopleiding BE rijbewijs

  • 5 uur rijles
  • Praktijk examen 

€ 595,-

Korte dagopleiding BE rijbewijs

Ben je ervaren in het rijden met een kleine aanhanger of bijvoorbeeld in het besturen van tractoren met landbouwmachines? Dan is onze korte dagopleiding in veel gevallen toereikend. Je krijgt dan 3,5 uur rijles met de aanhanger, gevolgd door een examen op dezelfde dag.

Standaard cursus E achter B in één dag

Ben je onervaren in het rijden met een aanhanger of caravan? Ook dan kun je het BE rijbewijs bij ons in één dag halen. Je krijgt dan 5 uur rijles plus examen op dezelfde dag.

Normale rijopleiding BE rijbewijs

Neem je liever wat meer tijd voor het halen van je BE rijbewijs? Vind je het genoemde aantal uren rijles op één dag te veel? Dan is het ook mogelijk om de BE rijlessen plus het E achter B rijexamen verdeeld over langere tijd te volgen. Je volgt dan bijvoorbeeld elke week een uur les totdat je klaar bent voor het afleggen van het BE rijexamen.

Intakeles met korting

Twijfel je over de beste rijopleiding voor jou? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een intakeles tegen gereduceerd tarief. Onze rij-instructeur kan je na deze introductieles precies vertellen wat voor jou de beste optie is.

 

AANMELDEN BE RIJBEWIJS BEKIJK ONZE RECENSIES

Heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen over BE rijbewijs


BE Rijbewijs

Wat kost een BE rijbewijs?

Wanneer moet ik een BE rijbewijs halen?

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij rijschool Groningen 1-2 Drive zowel in Winschoten als Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?