BE rijbewijs halen in Groningen bij rijschool 1-2 Drive

BE rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je E achter B rijbewijs. Zo kun jij gauw met je caravan, boottrailer of zware aanhanger de weg op!

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Wil je met een lichte aanhangwagen rijden (maximum toelaatbaar gewicht tot en met 750 kg)? Dat mag met een B rijbewijs. Wil je met een zwaardere aanhanger rijden, dan mag dat ook met een B rijbewijs als het maximum gewicht van de auto en de aanhanger samen maximaal 3500 kg is. Is de combinatie zwaarder dan 3500 kg, dan moet je in het bezit zijn van het BE rijbewijs. Bij 1-2 Drive haal je jouw aanhangerrijbewijs in één dag.

Praktijk examen BE€ 295,-
Herexamen BE€ 250,-
Optioneel i.c.m. dagopleiding
- Intake les
€ 50,-
1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Praktijk BE korte dagopleiding

  • Ervaring gewenst
  • 3,5 uren rijles
  • Praktijk examen
495,00

Praktijk BE dagopleiding

  • 5 uren rijles
  • Praktijk examen
595,00
Close up rijlesauto 1-2 Drive
Informatie E achter B

Korte dagopleiding BE rijbewijs

Ben je ervaren in het rijden met een kleine aanhanger of bijvoorbeeld in het besturen van tractoren met landbouwmachines? Dan is onze korte dagopleiding in veel gevallen toereikend. Je krijgt dan 3,5 uur rijles met de aanhanger, gevolgd door een examen op dezelfde dag.

Standaard cursus E achter B in een dag

Ben je onervaren in het rijden met een aanhanger of caravan? Ook dan kun je het BE rijbewijs bij ons in één dag halen. Je krijgt dan 5 uur rijles plus examen op dezelfde dag.

Normale rijopleiding BE rijbewijs

Neem je liever wat meer tijd voor het halen van je BE rijbewijs? Vind je het genoemde aantal uren rijles op één dag te veel? Dan is het ook mogelijk om de BE rijlessen plus het E achter B rijexamen verdeeld over langere tijd te volgen. Je volgt dan bijvoorbeeld elke week een uur les totdat je klaar bent voor het afleggen van het BE rijexamen.

Intakeles met korting

Twijfel je over de beste rijopleiding voor jou? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een intakeles tegen gereduceerd tarief. Onze rijinstructeur kan je na deze introductieles precies vertellen wat voor jou de beste optie is.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

E achter B

Nee, om je E achter B rijbewijs te halen hoef je geen theorie-examen te doen. Wel moet je reeds in het bezit zijn van je autorijbewijs.

Nee, om het praktijkexamen voor het E achter B rijbewijs te halen moet je minimaal 18 zijn.

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive