1-2 Drive

Angst voor autorijden of rijexamen? Doe het faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Je kunt bij ons terecht voor het doen afleggen van het speciale faalangst rijexamen van het CBR.

Rijangst of angst voor rijles

Vind je het best wel eng om met een auto de weg op te gaan? Wil je heel graag je rijbewijs halen maar heb je angst voor autorijden? Wij helpen jou bij het overwinnen van je rijangst. Wij hebben rijinstructeurs die getraind en ervaren zijn in het helpen van mensen met angst voor autorijden.

Wij helpen jou met plezier en vertrouwen de weg op!

Of je nu bang bent voor druk verkeer of in de stress schiet van de handelingen die je achter het stuur moet verrichten, onze rijinstructeurs nemen de tijd voor je en weten hoe ze in jouw persoonlijke geval de rijangst kunnen wegnemen. Wij doen er alles aan om ook van jou een chauffeur te maken die met plezier en vertrouwen de weg op gaat!

Ik heb rijangst maar wil toch graag mijn rijbewijs halen.

Faalangst rijexamen

Ben je erg bang om rijexamen te doen? heb je last van sterke examenstress? Bespreek dan eens de mogelijkheid van het doen van faalangst rijexamen met jouw rijinstructeur. Want ook al kun je nog zo goed autorijden, faalangst kan ervoor zorgen dat je te zenuwachtig bent om de examinator te laten zien wat je kunt.

Faalangst rijexamen met ruimte voor een time-out

Bij het faalangst rijexamen krijg je een examinator die is gespecialiseerd in mensen met faalangst. Hij stelt je echt op je gemak. De examenrit duurt 35 minuten. Daarvoor krijg je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Zo mag je onderweg een time-out nemen als je wilt. Ook in aanloop naar de examenrit neemt je samen met de examinator de tijd die je nodig hebt om in alle rust te beginnen met rijden.

Ik wil graag het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?