Meld je nu aan voor je eerste auto rijles!

Je eerste autorijles, dat kan best een beetje spannend zijn. Wij vinden dat je eerste rijles een ervaring moet zijn waaraan je met veel plezier terugdenkt. En onze instructeurs doen er alles aan om er een leuke rijopleiding van te maken. Want wie ontspannen is en plezier heeft tijdens de rijlessen, die leert het autorijden snel en goed.

De eerste rijles

Tijdens je eerste rijles maak je kennis met jouw eigen rijinstructeur. De instructeur leert je stap voor stap de lesauto kennen. Ook maakt de instructeur een inschatting van de tijd en het aantal lessen dat jij naar verwachting nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Zo kun jij goed beslissen of je een voordeelpakket neemt of dat je losse rijlessen gaat volgen.

Rijlessen op je 16e, autorijden op je 17e

Met 2toDrive, kun je al beginnen met autorijlessen als je 16,5 jaar bent Vanaf je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je direct zelf rijden, onder begeleiding van een van je vaste begeleiders. Je mag voor twee begeleiders een pas aanvragen. Vanaf de dag dat je 18 wordt, mag je dan zelfstandig de weg op.

Aanmelden voor rijlessen

Wil jij je aanmelden voor rijlessen? Vul het aanmeldformulier op deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou. Het invullen verplicht je nog tot niks.

Inschrijven

Je zit nog nergens aan vast
Rijopleiding:
Direct een gratis proefles?