Lees het laatste nieuws over autorijles, examens, en autotheorie van 1-2 Drive!

Bij autorijden komt veel kijken, of je nu net begint met je rijlessen of al een doorgewinterde bestuurder bent. Bij autorijschool 1-2 Drive begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn over alles wat met autorijden te maken heeft. Daarom brengen wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in de wereld van het autorijden.

Ben je bezig met het behalen van je rijbewijs? Dan houden wij je op de hoogte van de laatste updates rondom rijlessen en examens. We delen handige tips en tricks om je voor te bereiden op het praktijkexamen en geven inzicht in de verschillende soorten rijlessen die wij aanbieden. Of je nu kiest voor reguliere lessen of een spoedcursus, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de weg op gaat.

Naast het praktijkgedeelte is ook de autotheorie van groot belang. We voorzien je van de laatste informatie over verkeersregels, verkeersborden en verkeerssituaties. Hiermee vergroot je jouw kennis en verhoog je de kans om in één keer te slagen voor het theorie-examen.

Ook besteden we aandacht aan het CBR, de instantie die verantwoordelijk is voor het afnemen van de rijexamens. We houden je op de hoogte van eventuele veranderingen in het examenproces en geven tips om je goed voor te bereiden op het examenmoment.

Bij autorijschool 1-2 Drive blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autorijles. Of het nu gaat om nieuwe lesmethoden, innovatieve technologieën in lesauto's of updates in verkeerswetgeving, wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Blijf op de hoogte

Blijf ons volgen voor het laatste nieuws over autorijden en alles wat daarbij komt kijken. Bij autorijschool 1-2 Drive staan we klaar om jouw reis naar een veilige en zelfverzekerde bestuurder te ondersteunen.


1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Nieuws

Autotheorie te moeilijk?

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5393668/examen-autotheorie-moeilijk-ronnie-flex-gezakt-marcel-roosmalen
CBR hoofdkantoor

Theorie-examen in de avond (proef)

Het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets kan vanaf 1 mei ook in de avond worden gemaakt. Het gaat vooralsnog om een proef van…