Over ons

Autorijschool 1-2 Drive, sinds 2004 rijlessen in Groningen & Winschoten

Autorijschool 1-2 Drive is sinds 2004 een gerenommeerde rijschool met vestigingen in Groningen en Winschoten. Kandidaten uit de hele provincie Groningen en zelfs daarbuiten leren met plezier autorijden door onze enthousiaste, ervaren en vakkundige rijinstructeurs. je krijgt bij ons altijd les van dezelfde instructeur die jou goed kent en weet waaraan jullie tijdens de rijlessen moeten werken.

MILIEUVRIENDELIJKE, COMPACTE LESAUTO’S

Vanuit oogpunt van milieu en duurzaamheid vinden wij het belangrijk om met milieuvriendelijke lesauto's te werken. Daarom hebben al onze lesauto’s minimaal milieulabel A. Wij geven rijlessen in compacte lesauto’s. De ervaring leert dat onze cursisten dit meestal als zeer prettig ervaren.

LESAUTO’S MET MODERNE TECHNOLOGIE

Onze lesauto’s zijn voorzien van de modernste energiezuinige technologieën zoals een start-stopsysteem, een dynamo die de energie die vrijkomt bij het afremmen omzet in elektriciteit en een indicator voor het optimale schakelmoment. Ook zijn onze auto’s voorzien van ABS (Anti-Blokkeer Systeem), elektronisch stabilisatieprogramma (ESP), een hillhold-controlesysteem, cruisecontrol en navigatie.

RIJLESSEN VANUIT GRONINGEN EN WINSCHOTEN

Rijschool 1-2 Drive verzorgt vanuit de vestigingen in Winschoten en Groningen autorijlessen voor de rijbewijzen B en E achter B voor kandidaten uit de hele provincie Groningen en zelfs daarbuiten. Onze leerlingen zijn afkomstig uit de gemeenten Groningen, Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Eemsmond, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Winsum en Zuidhorn.

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?