Recensies

Tevreden met 1-2 Drive? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Recencies van andere gebruikers

5

Leon bruintjes

Echt goede rijles je leert veel ze leggen alles goed uit waardoor je het ook makkelijk snapt echt een aanrader om bij te lessen 10/10!
5

Danique

Hele fijne lessen gehad met Sabrina. Ze legt alles duidelijk uit, en neemt echt de tijd voor je. Vandaag geslaagd!! Dankjewel Sabrina 😊😊
5

Jennifer

Was een super leuke ervaring om bij jullie te rijden. Heb er veel plezier in gehad. En heb het snel onder de knie gekregen om mijn rijbewijs B te verdienen.
5

Annet

Dit is een goede en betrouwbare rijschool. Ik had Jantine als instructeur en zij is echt geweldig. Ik had veel angst om te beginnen met het nemen van rijlessen en was erg onzeker over mezelf. Vanaf het eerste moment dat ik bij haar in de auto stapte, voelde ik dat in goede handen was. De lessen heb ik als heel ontspannen en gezellig ervaren en ondertussen leerde ik ontzettend veel. Ook als dingen niet meteen snapte wist ze het me op een andere manier uit te leggen, waardoor ik het wel begreep. Ze heeft me het vertrouwen in mezelf gegeven dat ik het wel kon. En het is gelukt! Ik heb nu mijn rijbewijs!
5

Daan

Heb lessen gevolgd bij Kevin schreuder, oprechte aanrader. Jonge vent met verstand van zaken, humor maar wanneer noodzakelijk vooral professioneel en soms confronterend op een juiste en effectieve manier. Was gezellig en leerzaam, dankbaar voor zijn inzet bij mijn slagen voor het rijbewijs!
5

Dennis

Ik heb fijne rijlessen gehad van Dré. Hij weet precies waar de verbeterpunten liggen en kan je hier goed bij helpen. Vanochtend ben ik in één keer geslaagd, zeker een aanrader dus!
5

John Damsma

Afgelopen dinsdag 2 uur lang les gehad van Wouter om goed te leren manoeuvreren met aanhanger. Veel geleerd van een inspirerende Wouter.
5

Julia

Leuke en gezellige maar leerzame rijlessen gehad met Kevin. En in één keer geslaagd!
5

Lars Veenboer

Goede leerzame lessen gehad van Kevin. Werd thuis opgehaald en afgezet en in 1 keer geslaagd!
5

Lars Veenboer

Goede leerzame lessen gehad van Kevin. Werd thuis opgehaald en afgezet en in 1 keer geslaagd!
5

Gerbren

Fijne lessen gehad bij Dick en in één keer geslaagd!👍
5

Danique

Super fijne en leerzame lessen gehad bij Kevin! Echt een aanrader rijbewijs in 1 keer gehaald !
5

Tjaltje

Fijne rijschool en vooral een fijne instructeur: Kevin.\r\nLeuke en leerzame lessen met een goede opbouwende structuur. \r\nIk kan het zeker aanraden, bedankt Kevin :).
5

Rowin

Een goede rijschool! Ik had een professionele, maar ook gezellige rij instructeur die goed wist waar voor mij de verbeterpunten lagen tijdens het autorijden. Ik was erg tevreden over de rijlessen!
5

Janna

Zojuist mijn rijbewijs gehaald en alle lof voor Kevin! Ondanks dat ik niet altijd even lekker ging, hield hij de moed en het geduld erin en heeft hij mij uitstekend voorbereid op het examen. Ik heb feedback gekregen op een manier hoe het altijd zou moeten. In één woord geweldig. Kevin, bedankt!!!!!
5

Cleo

1-2 drive is een goeie rijschool. Fijne en gezellige lessen gehad van Kevin. Zeker een aanrader!😁
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Fleur Kleefman

Erg leuke rijlessen gehad (van Dick)! In een keer geslaagd voor mij rijbewijs! Zeker een aanrader 😊.
5

chanel deegen

Ik heb een erg goede ervaring met deze rijschool, zowel mijn scooter als auto in één keer gehaald. Ik heb mijn autorijbewijs gehaald door een geweldige rij instructrice, Jannie, ze legt alles super goed en duidelijk uit en geeft een hoop vertrouwen!
5

Danny

Voorheen heb ik gereden bij een andere school en voor mij was rijden met Dick een wereld van verschil. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Uiteindelijk in één keer geslaagd. Een hele prettige ervaring. Bedankt Dick! :-D uiteindelijk in één keer geslaagd voor het examen. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Een echte aanrader, bedankt! :D
5

Nick Boschma

Super fijne en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader Rijbewijs in 1 x gehaald 😀👍
5

Shaza saad

Echt een grote aanrader dit! Ik ben na paar keer gezakt bij andere rijschool, eindelijk heb ik les bij hun gehad met Jantine en gelijk geslaagd , wat een topper is dat! Altijd geduldig. Dankjewel 1-2 Drive
5

Vincent

Erg fijne lessen gehad van Dick. Altijd gezelllig gehad en op een leuke manier leren rijden en alles bij de eerste poging gehaald! Echt een top ervaring!
5

Tatiana

Beste rijschool van Groningen! Ik heb les gehad van Dré en dit heb ik als erg prettig ervaren! Hij motiveert en begeleidt je goed tijdens je rijlessen. Daarnaast staat hij open voor leuke gesprekken zodat je kunt ontspannen tijdens het rijden.

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive