Recensies

Tevreden met 1-2 Drive? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Recencies van andere gebruikers

5

Janna

Zojuist mijn rijbewijs gehaald en alle lof voor Kevin! Ondanks dat ik niet altijd even lekker ging, hield hij de moed en het geduld erin en heeft hij mij uitstekend voorbereid op het examen. Ik heb feedback gekregen op een manier hoe het altijd zou moeten. In één woord geweldig. Kevin, bedankt!!!!!
5

Cleo

1-2 drive is een goeie rijschool. Fijne en gezellige lessen gehad van Kevin. Zeker een aanrader!😁
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Fleur Kleefman

Erg leuke rijlessen gehad (van Dick)! In een keer geslaagd voor mij rijbewijs! Zeker een aanrader 😊.
5

chanel deegen

Ik heb een erg goede ervaring met deze rijschool, zowel mijn scooter als auto in één keer gehaald. Ik heb mijn autorijbewijs gehaald door een geweldige rij instructrice, Jannie, ze legt alles super goed en duidelijk uit en geeft een hoop vertrouwen!
5

Danny

Voorheen heb ik gereden bij een andere school en voor mij was rijden met Dick een wereld van verschil. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Uiteindelijk in één keer geslaagd. Een hele prettige ervaring. Bedankt Dick! :-D uiteindelijk in één keer geslaagd voor het examen. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Een echte aanrader, bedankt! :D
5

Nick Boschma

Super fijne en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader Rijbewijs in 1 x gehaald 😀👍
5

Shaza saad

Echt een grote aanrader dit! Ik ben na paar keer gezakt bij andere rijschool, eindelijk heb ik les bij hun gehad met Jantine en gelijk geslaagd , wat een topper is dat! Altijd geduldig. Dankjewel 1-2 Drive
5

Vincent

Erg fijne lessen gehad van Dick. Altijd gezelllig gehad en op een leuke manier leren rijden en alles bij de eerste poging gehaald! Echt een top ervaring!
5

Tatiana

Beste rijschool van Groningen! Ik heb les gehad van Dré en dit heb ik als erg prettig ervaren! Hij motiveert en begeleidt je goed tijdens je rijlessen. Daarnaast staat hij open voor leuke gesprekken zodat je kunt ontspannen tijdens het rijden.
5

Aukelien

Les gehad van Kevin. Super instructeur, met een goede balans tussen serieus en humor. Ook de auto was fijn; niet te groot en niet te klein (Nissan). Examen in 1x gehaald! Jaren geleden al mijn motorrijbewijs gehaald bij 1-2 Ride. Super rijschool!
5

Mike

Geweldige lessen gehad! Uiteraard een aanrader!
5

Eva

Echt een mega aanrader dit! Ik ben in 1x geslaagd door Chris, wat een topper is dat! Altijd geduldig en goed in uitleggen. Wat ook fijn is, altijd in voor een gezellig praatje, het was bijna nooit stil :) Ook nog goede prijs-kwaliteit verhouding hihi Mega bedankt Chris!
5

Dylan Delmee

Autorijles gehad van Kevin bij 1-2 Drive, top lessen met veel plezier maar ook streng indien nodig. In Kevin zijn woordenboek bestaat het woord falen niet en weet die je altijd op je gemak te stellen! Hele prettige rijlessen ervaren en zeker een aanrader!
5

Chika Omar

Ik ben vandaag in één keer geslaagd, en zou het niet kunnen doen zonder Jafeth. Een fantastische rijinstructeur, zeker een aanrader.
4

Michael

1-2Drive is een prima rijschool! Goed contact gehad met de rijschool en de instructeur. Jafeth is zeker een aanrader, goed advies, gezellig, duidelijke instructies en bijna altijd wel bereikbaar! Mijn enige kritiek is dat je je examen moet plannen via de rijschool en niet via de instructeur, het zou makkelijker zijn als dit omgedraaid was aangezien de instructeur weet wanneer je daar klaar voor bent.
5

Carmen Ausema

BE rijbewijs in 1x gehaald door jafeth. Echt een super leuke les en heel goed begeleid.
5

Marino

Erg fijne ervaring met mijn rijlessen gehad hier,mijn rij instructeur was lekker straight to the point en de gezelligheid tijdens het rijden vind ik ook niet onbelangrijk 😄 1-2drive en Jafeth bedankt,nu worden de echte kilometers gemaakt!
5

Erik Rumpt

E achter B via 1-2 ride gehaald. Les gehad van Jafeth. Duidelijke instructies gekregen en in 1 keer geslaagd. Prima rijschool, prima instructeur!👌
5

Evelien

Fantastische rijschool en super leuke instructeur. Door zijn goede lessen en goede feedback ben ik in één keer geslaagd!!
5

Fabian Jansen

Vandaag eindelijk geslaagd! top rijlessen gehad, zonder Kevin was het nooit goed gekomen beste instructeur die ik kon wensen :))
5

Job Mulder

Ik ben super tevreden over 1-2 drive. Ik heb geen slechte ervaringen ondervonden en had een top rij instructeur, is een super gezellige kerel en flexibel met de planning van de lessen.
5

Anna

Bij 1-2 drive kon ik erg snel starten met mijn rijlessen en alles was goed geregeld. De mensen van de administratie waren erg behulpzaam en vriendelijk en dachten goed mee. Met behulp van Jafeth heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Hij neemt de tijd voor je, weet goed te onthouden waar je zwakke punten liggen en kan daar goed op anticiperen. Op het moment dat de moed me even in m’n schoenen zakte wist hij precies wat hij moest zeggen en nam hij wat extra tijd voor me. Doordat hij best wel perfectionistisch is in zijn feedback was ik goed voorbereid voor het examen, omdat ik exact wist waar ik op moest letten en het bijna leek alsof de examinator soepeler beoordeelde dan ik was gewend.
5

Qiao-Mei

Voordat ik bij 1-2 Drive kwam, had ik al heel wat autorijlessen gehad, maar ik had het gevoel dat ik niks meer bijleerde. Ik liep vooral vast op het ‘vooruitkijken’. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een proefles te nemen bij 1-2 Drive. Tijdens de proefles kwam rijinstructeur Kevin er gelijk achter wat ik lastig vond en gaf hij de begeleiding die ik nodig had. In de lessen die daarop volgden wist Kevin concreet uit te leggen en te coachen hoe je vooruit kunt kijken en behandelt hij ook ‘abstractere’ onderwerpen (zoals meerijden met het verkeer) op een begrijpelijke manier. Kevin legt altijd iets uit als je het niet begrijpt. Hij snapt wat je nodig hebt aan begeleiding en past zijn lessen daar ook op aan. Juist door zijn oplossingen en vindingrijkheid ben ik geslaagd! Kortom, een rijinstructeur met passie en liefde voor het vak. Kevin, bedankt voor alle superfijne lessen! Ze waren leerzaam, leuk en nooit saai. Ik zal er nog vaak aan terugdenken. Ten slotte was de communicatie vanuit de rijschool top. Ik kreeg altijd snel antwoord bij vragen en als er iets was dan meldden ze dat zo snel mogelijk. Al met al een heel complete ervaring bij 1-2 Drive gehad. Zeker aan te raden!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive