Recensies

Tevreden met 1-2 Drive? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

Wat vind jij van 1-2 Drive?

 

Recencies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,84 van 5 op basis van 164 gebruikersrecencies
Dylan Delmee
geplaatst op: 18-05-2022 17:08
Autorijles gehad van Kevin bij 1-2 Drive, top lessen met veel plezier maar ook streng indien nodig. In Kevin zijn woordenboek bestaat het woord falen niet en weet die je altijd op je gemak te stellen! Hele prettige rijlessen ervaren en zeker een aanrader!
Evelien
geplaatst op: 07-04-2022 12:34
Fantastische rijschool en super leuke instructeur. Door zijn goede lessen en goede feedback ben ik in één keer geslaagd!!
Fabian Jansen
geplaatst op: 06-04-2022 16:09
Vandaag eindelijk geslaagd! top rijlessen gehad, zonder Kevin was het nooit goed gekomen beste instructeur die ik kon wensen :))
Job Mulder
geplaatst op: 26-03-2022 09:13
Ik ben super tevreden over 1-2 drive. Ik heb geen slechte ervaringen ondervonden en had een top rij instructeur, is een super gezellige kerel en flexibel met de planning van de lessen.
Anna
geplaatst op: 23-02-2022 22:55
Bij 1-2 drive kon ik erg snel starten met mijn rijlessen en alles was goed geregeld. De mensen van de administratie waren erg behulpzaam en vriendelijk en dachten goed mee. Met behulp van Jafeth heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Hij neemt de tijd voor je, weet goed te onthouden waar je zwakke punten liggen en kan daar goed op anticiperen. Op het moment dat de moed me even in m’n schoenen zakte wist hij precies wat hij moest zeggen en nam hij wat extra tijd voor me. Doordat hij best wel perfectionistisch is in zijn feedback was ik goed voorbereid voor het examen, omdat ik exact wist waar ik op moest letten en het bijna leek alsof de examinator soepeler beoordeelde dan ik was gewend.
Qiao-Mei
geplaatst op: 07-02-2022 13:28
Voordat ik bij 1-2 Drive kwam, had ik al heel wat autorijlessen gehad, maar ik had het gevoel dat ik niks meer bijleerde. Ik liep vooral vast op het ‘vooruitkijken’. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een proefles te nemen bij 1-2 Drive. Tijdens de proefles kwam rijinstructeur Kevin er gelijk achter wat ik lastig vond en gaf hij de begeleiding die ik nodig had. In de lessen die daarop volgden wist Kevin concreet uit te leggen en te coachen hoe je vooruit kunt kijken en behandelt hij ook ‘abstractere’ onderwerpen (zoals meerijden met het verkeer) op een begrijpelijke manier. Kevin legt altijd iets uit als je het niet begrijpt. Hij snapt wat je nodig hebt aan begeleiding en past zijn lessen daar ook op aan. Juist door zijn oplossingen en vindingrijkheid ben ik geslaagd! Kortom, een rijinstructeur met passie en liefde voor het vak. Kevin, bedankt voor alle superfijne lessen! Ze waren leerzaam, leuk en nooit saai. Ik zal er nog vaak aan terugdenken. Ten slotte was de communicatie vanuit de rijschool top. Ik kreeg altijd snel antwoord bij vragen en als er iets was dan meldden ze dat zo snel mogelijk. Al met al een heel complete ervaring bij 1-2 Drive gehad. Zeker aan te raden!
Larissa Tempelman
geplaatst op: 31-01-2022 18:13
Ik had les bij Jafeth Peeters, Ik was eerst best wel onzeker. Maar met het gedult en de tips van jafeth ben ik in 1x geslaagd en er was niks op aan te merken. De rijlessen waren erg leuk en we hadden ook erg gezellige gesprekken! Jafeth dankjewel voor het helpen met het behalen van mijn B-rijbewijs! Ik raad iedereen aan om bij jafeth te lessen! Hij neemt echt de tijd voor je en neemt Je onzekerheden over het rijden weg. :)
Princilla Dijkstra
geplaatst op: 26-01-2022 17:20
Wauw met hulp van Jafeth in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik wil hem heel erg bedanken voor zijn leerzame lessen, hij is geduldig en legt alles heel goed en duidelijk uit. Echt een top rij instructeur dankjewel!
Geelina Bethlehem
geplaatst op: 24-01-2022 15:34
ik ben vanuit een andere rijschool overgestapt na 1,2drive. ik merkte bij de vorige rijschool dat ik bleef hangen en wellicht de aanwijzingen niet meer begreep waardoor er geen einde kwam aan het lessen. ik heb 1,2 drive benaderd en verteld wat ik voor rij instructeur ik graag naast mij zou willen en zij hebben mij door verwezen naar Jafeth Peeters. Jafeth zag binnen 30 minuten al helemaal waar het probleem lag 'te laat voorbereiden' wat ik eerder heb gehoord maar het verschil zat hem in dat hij mij precies kan uitleggen en laten zien hoe je WEL optijd moet voorbereiden. waardoor het rijden een stuk makkelijker ging en ik kon werken aan de puntjes op de i. daarna ben ik in één keer geslaagd. Dankjewel Jafeth en bedankt voor je gezellige verhalen! Ik kan Jafeth iedereen aanbevelen, hij heeft heel goed door waar jij aan moet werken en kan goed uitleggen hoe dat moet gebeuren.
Anoniem
geplaatst op: 13-01-2022 09:14
Super rijschool! Ik had les van Kevin S. Hij wist perfect om te gaan met mijn angst en heeft me er helemaal door heen gesleept ongv 35 lessen gehad en in 1 x geslaagd!
Iriz
geplaatst op: 01-12-2021 12:18
Mijn motorrijbewijs met veel plezier bij 1-2Drive gehaald. Goede instructeurs die weten wat er nodig is om je examen te behalen, humor gebruiken en je gewoonweg laten genieten van het motorrijden! Goede planning, organisatie en flexibiliteit van de planners! Top, dank jullie wel en zeker aan te raden.
Willem
geplaatst op: 20-10-2021 16:05
Misschien niet de goedkoopste rijschool maar je krijgt zeker waar voor je geld met bekwame, relaxte instructeurs, die deze eeuwige twijfelaar aan een rijbewijs hebben geholpen. Zeer aan te raden en shoutout naar Kevin
Ali
geplaatst op: 04-10-2021 18:07
1-2 drive fits the international students or expats who want to have the Dutch driving license. Shout out to Dick for helping me getting the license in one-shot :) Thanks for all the lessons and the efficient planning!
Miquil Farah Cawale
geplaatst op: 23-09-2021 09:04
Ik heb in korte tijd mijn examen gehaald ook werd er mee gedacht over mijn theorie die verliep. Dus snel ervoor een her examen in kunnen plannen en geslaagd. Ik raad 1-2 drive zeker aan!
Rick veenstra
geplaatst op: 24-08-2021 18:21
Super bedankt Kevin voor de super lessen vandaag rijbewijs in 1 keer gehaald. Altijd super gezellig en streng waar nodig. Super !!
Inge
geplaatst op: 21-08-2021 09:56
Eerst had ik erg veel stress om in de auto te stappen maar bij Kevin was die angst zo voorbij! Ik heb hele leerzame maar ook gezellige lessen bij Kevin gehad! Bedankt !
M Paap
geplaatst op: 08-08-2021 22:09
Jantine is in één woord geweldig! Als je de kans hebt bij haar te lessen, zou ik het zeker doen!
Ali
geplaatst op: 05-08-2021 13:53
Zeer tevreden en blij met het resultaat! Erg veel geleerd en over het algemeen een fijn en rustgevend gevoel tijdens het rijden. Jafeth is zeker een aanrader als instructeur!
Chris
geplaatst op: 29-07-2021 22:18
Echt een super rijschool nu naar paar keer met flinke stres toch eindelijk me rijbewijs kunnen halen met behulp van een top instructuur jafet ik zal iedereen 12 drive aanraden
Damon Boer
geplaatst op: 28-07-2021 12:55
Afgelopen week geslaagd voor mijn Rijbewijs B. De rijlessen waren goed ingepland en voor het examen is alles goed uitgelegd en geoefend. Uitstekende rijschool!
Laad meer Recensies
Direct een gratis proefles?