Recensies

Tevreden met 1-2 Drive? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Recencies van andere gebruikers

5

Lars Veenboer

Goede leerzame lessen gehad van Kevin. Werd thuis opgehaald en afgezet en in 1 keer geslaagd!
5

Gerbren

Fijne lessen gehad bij Dick en in één keer geslaagd!👍
5

Danique

Super fijne en leerzame lessen gehad bij Kevin! Echt een aanrader rijbewijs in 1 keer gehaald !
5

Tjaltje

Fijne rijschool en vooral een fijne instructeur: Kevin.\r\nLeuke en leerzame lessen met een goede opbouwende structuur. \r\nIk kan het zeker aanraden, bedankt Kevin :).
5

Rowin

Een goede rijschool! Ik had een professionele, maar ook gezellige rij instructeur die goed wist waar voor mij de verbeterpunten lagen tijdens het autorijden. Ik was erg tevreden over de rijlessen!
5

Janna

Zojuist mijn rijbewijs gehaald en alle lof voor Kevin! Ondanks dat ik niet altijd even lekker ging, hield hij de moed en het geduld erin en heeft hij mij uitstekend voorbereid op het examen. Ik heb feedback gekregen op een manier hoe het altijd zou moeten. In één woord geweldig. Kevin, bedankt!!!!!
5

Cleo

1-2 drive is een goeie rijschool. Fijne en gezellige lessen gehad van Kevin. Zeker een aanrader!😁
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Fleur Kleefman

Erg leuke rijlessen gehad (van Dick)! In een keer geslaagd voor mij rijbewijs! Zeker een aanrader 😊.
5

chanel deegen

Ik heb een erg goede ervaring met deze rijschool, zowel mijn scooter als auto in één keer gehaald. Ik heb mijn autorijbewijs gehaald door een geweldige rij instructrice, Jannie, ze legt alles super goed en duidelijk uit en geeft een hoop vertrouwen!
5

Danny

Voorheen heb ik gereden bij een andere school en voor mij was rijden met Dick een wereld van verschil. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Uiteindelijk in één keer geslaagd. Een hele prettige ervaring. Bedankt Dick! :-D uiteindelijk in één keer geslaagd voor het examen. Dick is rustig, bracht mij een hoop vertrouwen en legt duidelijk en goed uit. Een echte aanrader, bedankt! :D
5

Nick Boschma

Super fijne en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader Rijbewijs in 1 x gehaald 😀👍
5

Shaza saad

Echt een grote aanrader dit! Ik ben na paar keer gezakt bij andere rijschool, eindelijk heb ik les bij hun gehad met Jantine en gelijk geslaagd , wat een topper is dat! Altijd geduldig. Dankjewel 1-2 Drive
5

Vincent

Erg fijne lessen gehad van Dick. Altijd gezelllig gehad en op een leuke manier leren rijden en alles bij de eerste poging gehaald! Echt een top ervaring!
5

Tatiana

Beste rijschool van Groningen! Ik heb les gehad van Dré en dit heb ik als erg prettig ervaren! Hij motiveert en begeleidt je goed tijdens je rijlessen. Daarnaast staat hij open voor leuke gesprekken zodat je kunt ontspannen tijdens het rijden.
5

Aukelien

Les gehad van Kevin. Super instructeur, met een goede balans tussen serieus en humor. Ook de auto was fijn; niet te groot en niet te klein (Nissan). Examen in 1x gehaald! Jaren geleden al mijn motorrijbewijs gehaald bij 1-2 Ride. Super rijschool!
5

Mike

Geweldige lessen gehad! Uiteraard een aanrader!
5

Eva

Echt een mega aanrader dit! Ik ben in 1x geslaagd door Chris, wat een topper is dat! Altijd geduldig en goed in uitleggen. Wat ook fijn is, altijd in voor een gezellig praatje, het was bijna nooit stil :) Ook nog goede prijs-kwaliteit verhouding hihi Mega bedankt Chris!
5

Dylan Delmee

Autorijles gehad van Kevin bij 1-2 Drive, top lessen met veel plezier maar ook streng indien nodig. In Kevin zijn woordenboek bestaat het woord falen niet en weet die je altijd op je gemak te stellen! Hele prettige rijlessen ervaren en zeker een aanrader!
5

Chika Omar

Ik ben vandaag in één keer geslaagd, en zou het niet kunnen doen zonder Jafeth. Een fantastische rijinstructeur, zeker een aanrader.
4

Michael

1-2Drive is een prima rijschool! Goed contact gehad met de rijschool en de instructeur. Jafeth is zeker een aanrader, goed advies, gezellig, duidelijke instructies en bijna altijd wel bereikbaar! Mijn enige kritiek is dat je je examen moet plannen via de rijschool en niet via de instructeur, het zou makkelijker zijn als dit omgedraaid was aangezien de instructeur weet wanneer je daar klaar voor bent.
5

Carmen Ausema

BE rijbewijs in 1x gehaald door jafeth. Echt een super leuke les en heel goed begeleid.
5

Marino

Erg fijne ervaring met mijn rijlessen gehad hier,mijn rij instructeur was lekker straight to the point en de gezelligheid tijdens het rijden vind ik ook niet onbelangrijk 😄 1-2drive en Jafeth bedankt,nu worden de echte kilometers gemaakt!
5

Erik Rumpt

E achter B via 1-2 ride gehaald. Les gehad van Jafeth. Duidelijke instructies gekregen en in 1 keer geslaagd. Prima rijschool, prima instructeur!👌

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive