1-2 Drive

Rijles met autisme, ADD of ADHD

Heb je moeite om je te concentreren? Vind je het lastig om je aandacht er lang bij te houden? Of ben je juist heel nauwkeurig en perfectionistisch? Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD dan kan een reguliere rijopleiding wel eens lastig zijn. Wij willen dat ook jij op een leuke, passende en persoonlijke manier je rijbewijs kunt halen. Autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten biedt speciale rijlessen voor mensen met autisme, ADD en ADHD.

 

AUTORIJLES EN RIJEXAMEN MET AUTISME, ADHD EN ADD

Heb je autisme, ADHD, ADD of een aanverwante stoornis? Dan kun je in veel gevallen heel goed leren autorijden. Omdat je informatie op een iets andere manier verwerkt dan een ander, gaat het leren wat minder vanzelfsprekend. Wij zijn erkende rijinstructeurs met oog voor autisme, ADHD en ADD. Wij helpen je op weg.

RIJINSTRUCTEURS MET KENNIS VAN AANDOENINGEN

Bij 1-2 Drive werken enkele rijinstructeurs die zich hebben gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan mensen met onder meer ADHD, ADD en autisme. Zij weten wat deze aandoeningen voor jou betekenen en hoe ze hiermee moeten omgaan. Zo zorgen zij ervoor dat jij je begrepen voelt en dat je plezier en vertrouwen houdt tijdens het rijlessen. 

ONDERZOEK BIJ ADHD, ADD OF AUTISME

Heb ADHD, ADD of autisme? Dan moet je dat invullen op je gezondheidsverklaring voor het CBR. Voordat je rijexamen kunt doen, moet je dan eerst voor onderzoek naar een psychiater. Ook moet je een rijtest doen. Zo beoordeelt het CBR vooraf of je veilig kunt rijden. 

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?