Rijschool Groningen

Wil je graag je rijbewijs halen in Groningen? Dan zoek je natuurlijk een rijschool Groningen! Wij bieden je een leuke en gevarieerde rijopleiding, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Bij rijschool Groningen 1-2 Drive krijg je les van één vaste rijinstructeur en je hebt de keuze voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Praktijk voordeelpakket 21 uur

 • Gratis uur proefles
 • 20 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.345,00

Praktijk voordeelpakket 26 uur

 • Gratis uur proefles
 • 25 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.590,00

Praktijk voordeelpakket 31 uur

 • Gratis uur proefles
 • 30 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.850,00

Praktijk voordeelpakket 36 uur

 • Gratis uur proefles
 • 35 uren autorijles
 • Praktijk examen
2.090,00
Extra informatie

Rijschool Groningen 1-2 Drive

Wil je graag je rijbewijs in Groningen halen? Bij 1-2 Drive kun je terecht voor je autorijbewijs, maar ook voor je E achter B! Je krijgt bij onze rijschool Groningen standaard 1 uur rijles per keer. Ook krijg je bij 1-2 Drive altijd rijles van dezelfde rijinstructeur.

Autotheorie Groningen

1-2 Drive heeft een theoriecentrum in Groningen. In ons theoriecentrum kun je in alle rust leren voor je theorie examen. Je krijgt 1-op-1 begeleiding, dus heb je vragen of kom je er niet uit, dan kunnen we je hier direct mee helpen.

Snel je rijbewijs in Groningen halen

Wil je graag snel je rijbewijs in Groningen halen? Kies dan voor een spoedcursus autorijbewijs! Met een spoedcursus behaal je snel en goed je autorijbewijs. Je wordt dan in korte tijd door ons klaargestoomd om je autorijbewijs te behalen. * Een spoedcursus is momenteel niet mogelijk i.v.m. de langewachttijden bij het CBR.

Gratis proefles bij autorijschool Groningen 1-2 Drive

Neem een gratis proefles bij 1-2 Drive Autorijschool Groningen om te kijken of rijden iets voor jou is. Een proefles is ideaal om kennis te maken met onze rijinstructeurs en met onze manier van werken.

Neem rijles Groningen bij 1-2 Drive!

De hoofdvestiging van rijschool 1-2 Drive is gevestigd in Groningen. Ons adres:

 • 1-2 Drive Autorijschool Groningen
 • A-Weg 51
 • 9718 CX Groningen

Voor de mensen uit Groningen en omgeving is er de mogelijkheid om op te stappen in Groningen. Rijschool Groningen 1-2 Drive heeft geen vaste opstapplek. De opstapplek zal onderling worden besproken met de rijinstructeur. Er zal dus voornamelijk bij huis worden opgestapt.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

Algemeen

Onder bepaalde omstandigheden bestaat de optie om de betaling van het rijbewijs in delen te voldoen. Er zijn echter vergoedingen verbonden aan het afbetalen van rijlessen in termijnen. Bovendien dienen alle facturen te worden afgewikkeld voordat het examen kan worden aangevraagd. Voor meer details over de voorwaarden met betrekking tot het gespreid betalen bij onze rijschool, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Indien je momenteel autorijlessen volgt bij ons en graag wilt dat wij het praktijkexamen in jouw naam indienen, is het vereist dat je ons formeel autoriseert via de officiële website van het CBR. Door deze autorisatie te verlenen, geef je ons toestemming om het praktijkexamen voor jou te reserveren bij het CBR.

Om deze autorisatie te verkrijgen, dien je de daarvoor bestemde procedure op de CBR-website te doorlopen. Meld je aan met behulp van je DigiD, voer je persoonlijke gegevens in en maak gebruik van ons specifieke opleidernummer: 1898H1.

Deze keuze is gemaakt vanwege het feit dat in een van de kostensecties geen BTW (0%) wordt toegepast. Voor het tweede gedeelte geldt een BTW van 21%, en daarom wordt dit op de factuur als een aparte vermelding opgenomen.

Autorijden

Wil je eerst een keer proefrijden, voordat je een pakket afneemt? Dan kun je natuurlijk een proefles aanvragen. Ga je daarna door met een lespakket, dan krijg je je proefles gratis van ons!

Direct nadat je de rit hebt voltooid, ga je samen met de examinator terug naar het examencentrum. Op dat moment ontvang je direct de uitslag, vergezeld van een verklaring. Als je bent geslaagd, heb je de mogelijkheid om onmiddellijk je rijbewijs aan te vragen bij het gemeentehuis van jouw woonplaats. Hierbij dien je de volgende documenten mee te nemen:

 • Een recente pasfoto die voldoet aan de gestelde eisen.
 • Een geldig legitimatiebewijs.
 • Je bankpas of het benodigde bedrag in contanten (deze informatie kun je raadplegen op de officiële website van je gemeente).

Na ongeveer vijf werkdagen kun je jouw rijbewijs persoonlijk afhalen. Het is belangrijk op te merken dat je nog geen voertuig mag besturen totdat je fysiek in het bezit bent van je rijbewijs. Let wel op: bij enkele gemeenten bestaat de optie om digitaal een aanvraag voor je rijbewijs in te dienen. Voor meer gedetailleerde informatie hieromtrent kun je terecht op de website van het RDW. Belangrijk om te weten is dat het rijbewijs in geval van digitale aanvraag nog steeds persoonlijk moet worden opgehaald.

Theorie

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 1898H1.

Rijbewijs personenenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Lees meer over rijbewijs personenenauto


Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.
* Op dit moment is het niet mogelijk om een spoedopleiding te volgen i.v.m. de lange wachttijden.

Lees meer over spoedcursus rijbewijs


Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Lees meer over faalangst rijexamen


Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Lees meer over rijles met autisme, ADHD of ADD


Automaat rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij rijschool Groningen 1-2 Drive zowel in Winschoten als Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Lees meer over automaat rijbewijs


Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive