Rijschool Groningen

Wil je graag je rijbewijs halen in Groningen? Dan zoek je natuurlijk een rijschool Groningen! Wij bieden je een leuke en gevarieerde rijopleiding, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Bij rijschool Groningen 1-2 Drive krijg je les van één vaste rijinstructeur en je hebt de keuze voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Praktijk voordeelpakket 21 uur

 • Gratis uur proefles
 • 20 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.345,00

Praktijk voordeelpakket 26 uur

 • Gratis uur proefles
 • 25 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.590,00

Praktijk voordeelpakket 31 uur

 • Gratis uur proefles
 • 30 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.850,00

Praktijk voordeelpakket 36 uur

 • Gratis uur proefles
 • 35 uren autorijles
 • Praktijk examen
2.090,00
Extra informatie

Rijschool Groningen 1-2 Drive

Wil je graag je rijbewijs in Groningen halen? Bij 1-2 Drive kun je terecht voor je autorijbewijs, maar ook voor je E achter B! Je krijgt bij onze rijschool Groningen standaard 1 uur rijles per keer. Ook krijg je bij 1-2 Drive altijd rijles van dezelfde rijinstructeur.

Autotheorie Groningen

1-2 Drive heeft een theoriecentrum in Groningen. In ons theoriecentrum kun je in alle rust leren voor je theorie examen. Je krijgt 1-op-1 begeleiding, dus heb je vragen of kom je er niet uit, dan kunnen we je hier direct mee helpen.

Snel je rijbewijs in Groningen halen

Wil je graag snel je rijbewijs in Groningen halen? Kies dan voor een spoedcursus autorijbewijs! Met een spoedcursus behaal je snel en goed je autorijbewijs. Je wordt dan in korte tijd door ons klaargestoomd om je autorijbewijs te behalen. * Een spoedcursus is momenteel niet mogelijk i.v.m. de langewachttijden bij het CBR.

Gratis proefles bij autorijschool Groningen 1-2 Drive

Neem een gratis proefles bij 1-2 Drive Autorijschool Groningen om te kijken of rijden iets voor jou is. Een proefles is ideaal om kennis te maken met onze rijinstructeurs en met onze manier van werken.

Neem rijles Groningen bij 1-2 Drive!

De hoofdvestiging van rijschool 1-2 Drive is gevestigd in Groningen. Ons adres:

 • 1-2 Drive Autorijschool Groningen
 • A-Weg 51
 • 9718 CX Groningen

Voor de mensen uit Groningen en omgeving is er de mogelijkheid om op te stappen in Groningen. Rijschool Groningen 1-2 Drive heeft geen vaste opstapplek. De opstapplek zal onderling worden besproken met de rijinstructeur. Er zal dus voornamelijk bij huis worden opgestapt.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

Algemeen

Onder voorwaarden is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te betalen. Aan het betalen van rijlessen in termijn zijn wel kosten verbonden. Daarnaast dienen alle facturen te zijn voldaan, voordat het examen kan worden aangevraagd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden voor onze rijschool betalen in termijnen.

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 1898H1.

Hiervoor hebben wij gekozen, omdat er in één deel van de kosten geen (0%) BTW wordt berekend. In het tweede deel wordt wel (21%) BTW berekend en dit vermelden we daarom apart van elkaar op de factuur.

Autorijden

Wil je eerst een keer proefrijden, voordat je een pakket afneemt? Dan kun je natuurlijk een proefles aanvragen. Ga je daarna door met een lespakket, dan krijg je je proefles gratis van ons!

Direct na afloop van het rijden ga je met de examinator terug naar het examencentrum. Daar hoor je gelijk de uitslag met onderbouwing. Ben je geslaagd, dan mag je per direct je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis van de gemeente waar je woont. Neem daarbij de volgende zaken mee:

 - een recente pasfoto die aan de eisen voldoet
 - geldig legitimatiebewijs
 - je bankpas of het vereiste bedrag contant (dit kun je vinden op de website van je gemeente)

Na ongeveer vijf werkdagen kun je jouw rijbewijs ophalen. Totdat je het rijbewijs daadwerkelijk in je bezit hebt, mag je nog niet rijden. NB: bij sommige gemeenten is het mogelijk om je rijbewijs digitaal aan te vragen. Kijk voor meer informatie hierover op de website van het RDW. Let op: het rijbewijs dient dan wel persoonlijk te worden opgehaald.

Theorie

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 1898H1.

Rijbewijs personenenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Lees meer over rijbewijs personenenauto


Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.
* Op dit moment is het niet mogelijk om een spoedopleiding te volgen i.v.m. de lange wachttijden.

Lees meer over spoedcursus rijbewijs


Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Lees meer over faalangst rijexamen


Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Lees meer over rijles met autisme, ADHD of ADD


Automaat rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij rijschool Groningen 1-2 Drive zowel in Winschoten als Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Lees meer over automaat rijbewijs


Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive