Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedcursus rijbewijs bij autorijschool 1-2 Drive

Let op: In verband met de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om een spoedcursus aan te vragen. Bij het CBR is momenteel een lange wachtlijst. Je kunt je natuurlijk wel inschrijven voor reguliere rijlessen.

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden. Je volgt een intensieve rijopleiding met veel lessen in een korte tijd, waarna je snel rijexamen kunt doen. Je haalt binnen enkele dagen of weken je rijbewijs.

1-2 Drive maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Praktijk voordeelpakket 21 uur

 • Gratis uur proefles
 • 20 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.345,00

Praktijk voordeelpakket 26 uur

 • Gratis uur proefles
 • 25 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.590,00

Praktijk voordeelpakket 31 uur

 • Gratis uur proefles
 • 30 uren autorijles
 • Praktijk examen
1.850,00

Praktijk voordeelpakket 36 uur

 • Gratis uur proefles
 • 35 uren autorijles
 • Praktijk examen
2.090,00
Close up rijlesauto 1-2 Drive
Extra informatie

Vraag vroegtijdig je spoedopleiding rijbewijs aan

Wil je zeker weten dat je op een bepaalde datum je rijbewijs in bezit wilt hebben? Vraag dan vroegtijdig je spoedopleiding rijbewijs aan. Want voor examendata bij het CBR kunnen wachttijden bestaan. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat wij voor jou op tijd een examendatum kunnen inkopen.

Snelcursus rijbewijs op maat

Ook bij onze snelcursus rijbewijs gaat het er in de eerste plaats om dat je goed leert autorijden. Niet iedereen heeft hetzelfde aantal lessen nodig, de één leert nou eenmaal sneller dan de ander. Daarom is onze spoedopleiding maatwerk. Wat werkt voor jou het best? Een paar dagen lang intensief rijlessen en dan direct examen? Of wat minder uren per dag rijlessen, verspreid over iets meer dagen. Wij adviseren je graag.

Vrijblijvende rijles op proef

Wil je wel graag snel je rijbewijs halen? Maar weet je niet zeker of dat iets voor jou is? Dat kan, onze spoedopleiding rijbewijs is niet voor iedereen even doeltreffend. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze rijles praat onze ervaren rijinstructeur met jou en kijkt hij heel goed naar jouw verrichtingen achter het stuur en in het verkeer. Op basis hiervan krijg je van ons eerlijk advies over wat ons voor jou de beste rijopleiding lijkt: een snelcursus rijbewijs in een paar dagen, een spoedopleiding rijbewijs in enkele weken of een reguliere rijopleiding. En je bent natuurlijk niet verplicht om je aan dit advies te houden.

Ga direct naar
Freedom

Maar hoe zit het met ...

Autorijden

Wil je eerst een keer proefrijden, voordat je een pakket afneemt? Dan kun je natuurlijk een proefles aanvragen. Ga je daarna door met een lespakket, dan krijg je je proefles gratis van ons!

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen

Team van 1-2 Drive