1-2 Drive

Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedcursus rijbewijs bij autorijschool 1-2 Drive

Let op: In verband met de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om een spoedcursus aan te vragen. Bij het CBR is momenteel een lange wachtlijst. Je kunt je natuurlijk wel inschrijven voor reguliere rijlessen.

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden. Je volgt een intensieve rijopleiding met veel lessen in een korte tijd, waarna je snel rijexamen kunt doen. Je haalt binnen enkele dagen of weken je rijbewijs.

Vraag vroegtijdig je spoedopleiding rijbewijs aan

Wil je zeker weten dat je op een bepaalde datum je rijbewijs in bezit wilt hebben? Vraag dan vroegtijdig je spoedopleiding rijbewijs aan. Want voor examendata bij het CBR kunnen wachttijden bestaan. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat wij voor jou op tijd een examendatum kunnen inkopen.

Ik wil vroegtijdig mijn spoedopleiding rijbewijs aanvragen.

 

SNELCURSUS RIJBEWIJS OP MAAT

Ook bij onze snelcursus rijbewijs gaat het er in de eerste plaats om dat je goed leert autorijden. Niet iedereen heeft hetzelfde aantal lessen nodig, de één leert nou eenmaal sneller dan de ander. Daarom is onze spoedopleiding maatwerk. Wat werkt voor jou het best? Een paar dagen lang intensief rijlessen en dan direct examen? Of wat minder uren per dag rijlessen, verspreid over iets meer dagen. Wij adviseren je graag. 

Ik wil een snelcursus rijbewijs

VRIJBLIJVENDE RIJLES OP PROEF

Wil je wel graag snel je rijbewijs halen? Maar weet je niet zeker of dat iets voor jou is? Dat kan, onze spoedopleiding rijbewijs is niet voor iedereen even doeltreffend. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze rijles praat onze ervaren rijinstructeur met jou en kijkt hij heel goed naar jouw verrichtingen achter het stuur en in het verkeer. Op basis hiervan krijg je van ons eerlijk advies over wat ons voor jou de beste rijopleiding lijkt: een snelcursus rijbewijs in een paar dagen, een spoedopleiding rijbewijs in enkele weken of een reguliere rijopleiding. En je bent natuurlijk niet verplicht om je aan dit advies te houden.

IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN PROEFRIJLES.

Meer informatie

Rijbewijs Personenauto

Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen leer je op een leuke, ontspannen manier autorijden. Leer goed autorijden, dan haal je je rijbewijs bijna vanzelf.

Meer informatie

Spoedcursus rijbewijs B

Wil je snel je rijbewijs halen? Met de spoedcursus rijbewijs van autorijschool 1-2 Drive in Groningen en Winschoten leer je snel goed autorijden.

Meer informatie

E achter B

E achter B rijbewijs halen? Bij autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen haal je in één dag je BE rijbewijs.

Meer informatie

Faalangst rijexamen

Heb je angst voor autorijden of voor het doen van rijexamen? Wij helpen je jouw rijangst overwinnen. Zo nodig mag je het faalangst rijexamen doen.

Meer informatie

Rijles met autisme, ADHD of ADD

Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD? Dan kan een reguliere rijopleiding lastig zijn. Autorijschool 1-2 Drive in Winschoten en Groningen helpt je op weg.

Meer informatie

Automaat Rijbewijs

Je automaat rijbewijs haal je bij rijschool Groningen 1-2 Drive zowel in Winschoten als Groningen, gespecialiseerd autorijschool voor automaat.

Freedom
Direct een gratis proefles?